GMT SERV GRUP

Oferă servicii profesionale de traducere în cele mai importante domenii de activitate (domeniul juridic, domeniul tehnic, domeniul medical, achiziții publice, etc.) dar fără a ne limita la acestea. Prin corectitudinea traducerii și terminologia utilizată pentru fiabilitatea traducerilor pe care le oferim, ne califică să fim un furnizor de traduceri de încredere.

Cum comand?

Sunt două modalități de a plasa o comandă:
1. Dacă aveți un document în format editabil, puteți transmite direct comanda prin:

A young girl working in the office with books and documents.
Books on table in creative office

Comenzii

Deasemenea puteți transmite documentul prin email la contact@gmtserv.ro, specificând datele de contact și de facturare, din ce limbă în ce limbă doriți traducerea și termenul de predare.
Noi vă vom transmite cotația pe e-mail în cel mai scurt timp.
După confirmarea comenzii, veți primi o factură proformă cu toate detaliile de plată.
După confirmarea plății, vom da în lucru traducerea dumneavoastră.
Veți primi documentul tradus pe email sau în format fizic împreună cu factura, la termenul stabilit.
Acceptăm următoarele metode de plată:
• Transfer bancar
• Numerar, Card bancar
• Ramburs

confidențialitate

Serviciile de traducere, de interpretariat sau de altă natură prestate de către societatea noastră sunt absolut confidențiale atât în timpul colaborării cât și după încheierea sa, iar conținutul textelor traduse nu va fi făcut public în nici o circumstanță, decât în cazurile când acestea sunt solicitate de autoritățile competente.

Formatul și/ sau extensia pentru documentele primite sau solicitate nu constituie de asemenea o problemă, cu condiția menționării cerințelor odată cu lansarea comenzii.

Woman freelancer female hands with pen writing on notebook at home or office
books on a wooden shelf at home or office

serviciile dorite

Documentele și actele necesare pot fi primite și se pot expedia conform cerințelor clientului: personal, reprezentantului acestuia, prin poștă sau curierat rapid, poștă electronică.

Clientul selectează serviciile dorite, modalitatea de predare și apoi decide care dintre soluțiile oferite este cea mai avantajoasă pentru el.